Personal Training

Via een persoonlijke aanpak werken we met een voor jou op maat gemaakt schema zodat je maximaal resultaat behaalt, afwisseling hebt en er ook nog eens nadruk ligt op datgene wat jij het leukste vindt.

Voordelen van Personal training

  • We zorgen er samen voor dat je niet alleen begint met sporten, maar ook blijft sporten
  • We geven je net dat duwtje in de rug dat je nodig hebt om ondanks allerlei tegenargumenten tóch te gaan sporten en presteren
  • Met op jouw wensen afgestemde schema’s zorgen we ervoor dat je plezier krijgt en behoudt in de training.
  • Doordat we jouw vorderingen in de gaten houden, zo nu en dan bijsturen en je altijd met je vragen terecht kunt, boek je veel sneller en een beter resultaat dan wanneer je alleen traint.
  • Ook dezer aanpak is goed betaalbaar. Kijk bij de tarieven voor een bij jouw wensen passend pakket.
  • Personal Training

Onze werkwijze is als volgt:

1. Intakegesprek:

Je vult onze vragenlijst in en krijgt een gesprek. Samen bekijken we je huidige leefstijl, je fysieke- en mentale conditie en bespreken we je doelstelling. Ook niet onbelangrijk: je vertelt wat je wel en minder leuk vindt aan sporten.

2. Advies op maat:

Op basis van jouw wensen en doelstellingen en onze bevindingen krijg je een trainingsprogramma op maat. Denk hierbij aan (actief) wandelen, duurlopen, circuittraining, coretraining, etc.

3. Trainingen:

Je traint eens of vaker per week samen met een trainer van Running Zeisr op een van tevoren afgesproken locatie. De frequentie kan worden aangepast, afhankelijk van jouw wensen, eisen en vorderingen

4. Evaluatie:

Na een vooraf bepaalde periode, meestal drie maanden, evalueren we samen  de trainingen. Op basis van deze evaluatie stellen we zo nodig het programma bij of wordt een volledig nieuw programma ontwikkeld als de doelstellingen worden aangepast.

Locaties trainingen
De locatie van de training wordt na een gesprek vastgesteld.